Indie-hitti Cuphead on myynyt jo yli kolme miljoonaa kopiota – Nappaa omasi alennusmyynneistä

11.08.2018 13:02 | Muropaketin toimitus

Korkeasta vaikeusasteestaan tunnettu indie-hitti Cuphead on myynyt jo triplaplatinaa eli yli kolme miljoonaa kopiota.

Cuphead oli pitkäaikainen projekti, jonka jokainen myötätuntoinen pelifani halusi menestyvän. Indiestudio MDHR:n perustajat jättivät päivätyönsä, kiinnittivät omat asuntonsa ja riskeerasivat kaiken, jotta he voisivat keskittyä luomaan oman unelmapelinsä.

Useita vuosia kestänyt kehitystyö päättyi viime vuoden lopulla, mutta panostus kannatti. Tuloksena oli uniikki teos, joka sai kiitosta sekä pelaajilta että kriitikoilta. Muropaketin arvostelussa Cuphead keräsi täydet viisi tähteä viidestä.

Vaikka hyvin korkealla vaikeustasolla varustetun indiepelin voisi kuvitella soveltuvan vain tiukasti määrätylle kohdeyleisölle, on Cuphead ollut valtava taloudellinen menestys. Studio MDHR:n mukaan Cuphead on ehtinyt myydä jo triplaplatinaa eli yli kolme miljoonaa kopiota.

Juhlistaakseen Cupheadin menestystä Studio MDHR on järjestänyt alennusmyynnit, jotta uudetkin pelaajat voivat hypätä mukaan pomotaisteluiden maailmaan. Cupheadin voikin napata talteen Steamista alennetulla 15,99 euron hinnalla Steamista vielä kello 20 saakka. Peli on tarjolla samaan hintaan myös Xboxin pelikaupassa.