UUSIMMAT

Insurgency: Sandstorm hylkää tarinapohjaisen kampanjan – yritetään julkaista vielä kuluvana vuonna

04.01.2018 21:34 Muropaketin toimitus

Insurgency: Sandstormia kehittävä New World Interactive on päättänyt jättää tarinapohjaisen kampanjan kokonaan pois, jotta räiskintä saataisiin ulos vielä kuluvan vuoden aikana.

Alkuperäisen Insurgencyn jatko-osa, Insurgency: Sandstorm yritetään julkaista vielä kuluvan vuoden aikana. Nyt peliä kehittävän New World Interactiven edustaja Michael Tsarouhas on ilmoittanut Focus Interactiven foorumeilla, että jotta peli ehtii ulos ajallaan, jätetään yksin tai co-opina pelattava tarinapohjainen kampanja kokonaan pois.

Tsarouhasin mukaan suunnitellun kampanjan tarina oli hyvin mielenkiintoinen eikä päätös kampanjan pois jättämisestä ollut helppo. Pelistudio päätti kuitenkin, että moninpelin hiominen mahdollisimman hyväksi on toistaiseksi kaikkein tärkein tavoite. Kampanja saatetaan kuitenkin päivittää peliin myöhemmällä ajankohdalla.

Insurgency: Sandstormin moninpeli tulee sisältämään alkuperäisestä räiskinnästä tutut Push- ja Firefight -pelimuodot. Uutena tulokkaana on puolestaan avoimempi Capture the Base. Co-op-pelimuotoja ovat puolestaan Checkpoint, Operation sekä Outpost.

Räiskinnän suljettuun alpha-testaukseen voi ilmoittautua mukaan täällä.