UUSIMMAT

Jälleen yksi odotettu seikkailu saapuu myyntiin yksinoikeudella Epic Games Storessa – Pelaajat suuttuivat

13.05.2019 15:55 | Muropaketin toimitus

Joukkorahoituksen avulla syntynyt avaruusseikkailu Outer Wildsiä kehittävän Mobius Digitalin mukaan peli saapuu PC:llä ainakin aluksi myyntiin vain Epic Games Storen kautta. 

Joukkorahoituspalvelu Figissä julkaistun tiedotteen mukaan kehittäjä haluaa julkaista pelin mahdollisimman nopeasti, ja siihen Epic Games on Mobiuksen mukaan paras vaihtoehto. Joukkorahoituskampanjan aikana pelaajille on kuitenkin luvattu pelistä Steam-versio, minkä vuoksi pelin rahoitukseen osallistuneet pelaajat olivat käänteestä varsin näreissään.

Outer Wilds on ”avoimen maailman mysteeripeli, jossa tutkitaan 20 minuutin aikalooppiin juuttunutta universumia”. Pelaajille annetaan vapaus tutkia koko salaperäistä maailmankaikkeutta, löytää keinoja erilaisten vaarojen ylittämiseksi ja sukeltaa eri maailmoiden menneisyyden arvoituksiin.

Kehittäjien mukaan Outer Wilds perustuu erikoiseen yhdistelmään ”kansallispuistojen maisemissa patikointia ja avaruuden mittaamattoman pimeyden vaaroja”. Pelin nimi on helppo sekoittaa Obsidianin kehittämään The Outer Worldsiin, joka kylläkin julkaistaan niin ikään Epic Games Storessa, mutta sen lisäksi myös Microsoft Storen kautta.

Outer Wilds julkaistaan PC:n lisäksi myös Xbox Onelle. Pelin tarkasta julkaispäivämäärästä ei ole vielä tietoa.

Muropaketin uusimmat