Japanilainen kulttiohjaaja haluaisi tehdä Deadpool-pelin

05.09.2021 21:19 Muropaketin toimitus

No More Heroesin luonut Goichi ”Suda51” Suda haluaisi tehdä Marvelin kanssa Deadpool-pelin.

Sudan vetämä Grasshopper Manufacture -studio julkaisi hiljattain No More Heroes 3:n, jonka yhteydessä hänet nähtiin IGN Japanin vieraana lähetyksessä. VG247 uutisoi, että kulttiohjaajalta kysyttiin lähetyksessä, mitä hän haluaisi tehdä seuraavaksi:

”Laajempi vastaus kysymykseen on, että meillä on useita tuotteita kehityksessä, ja seuraavan kymmenen vuoden aikana julkaisemme kolme täysin uutta peliä, joita parhaillaan kehitämme”, Suda vastasi ensin.

”Mutta mitä minä henkilökohtaisesti haluaisin tehdä, on työskennellä Marvelin kanssa Shatterstar- tai Deadpool-pelin kanssa, jotka olisivat studiollemme omanlaisen näköisiä. Ehkä jopa Quicksilver-peli. Jotain Marvelin kanssa”, Suda jatkoi haaveiluaan.

Haaveet eivät tällä hetkellä ole edes täysin mahdottomia, sillä Disney paljasti alkuvuodesta 2020 aloittaneensa yhteistyön ulkopuolisten kehittäjien kanssa yhtiön omien tunnettujen brändien kanssa. Uusia Marvel-pelejä onkin tulossa niin Crystal Dynamicsilta kuin Firaxikselta, joten Sudan visio ei ole täysin mahdottomuuksien rajoissa toteutua.