Uusimmat

Jeesus laskeutuu ristiltä vetämään Buddhaa turpaan uudessa mättöpelissä

05.09.2017 19:44 Muropaketin toimitus

Fight of Gods on uusi kamppailupeli, jossa vastakkain astuvat uskonnolliset ja mytologiset hahmot.

Kamppailupeleissä on pelihistorian saatossa nähty monenlaisia hahmoja supersankareista dinosauruksiin. Tähän mennessä kuitenkaan yhdessäkään pelissä ei ole voinut selvittää, kumpi voittaisi tappelussa: Jeesus vai Buddha?

Nyt tämäkin teologinen väittely voidaan kuitenkin ratkaista. Eurogamer nimittäin kertoo, että eilen julkaistiin Steamissa uusi Early Access -peli Fight of Gods.

Fight of Gods on jotakuinkin sitä, mitä nimi lupaileekin: jumalten välistä kamppailua. Mukana 2D-mättöpelissä on kirjava joukko uskonnollisia ja mytologisia hahmoja, kuten Jeesus, Buddha, Mooses, Odin ja Zeus. Kamppailut käydään tietysti tunnetuissa paikoissa, kuten Eedenin puutarhassa ja Olympos-vuorella.

Fight of Godsista ei ole toistaiseksi arvioita julkaistu, mutta Steamin käyttäjäarvioissa peräti 78% on antanut sille ”Erittäin myönteisen” arvosanan. Koska peli on vielä Early Access -vaiheessa, ovat Digital Crafter -studion kehittäjät järjestäneet äänestyksen peliin seuraavaksi lisättävistä hahmoista.

”Poseidon? Ra? Loki? Quetzalcoatl? Cthulhu? Korealainen Jeesus? Joku muu? Haluamme tietää, kenet sinä äänestäisit seuraavaan taistelijoiden aaltoon”, kehotetaan Steamin yhteisösivulla, jossa voi käydä antamassa oman äänensä.

Lisätietoja löytyy Steamista, ja pelin trailerin voit katsoa alta.

Muropaketin uusimmat