UUSIMMAT

Jesse ”zehN” Linjalan edustama GODSENT koki pelaajamuutoksia, johon kaikki eivät ole tyytyväisiä

23.05.2020 17:03 | Muropaketin toimitus

Jesse ”zehN” Linjalan edustama Counter-Strike: Global Offensive -ammattilaisjoukkue GODSENT on vaihtanut Mikail ”Maikelele” Billin Copenhagen Flamesista napattuun Asger ”Farlig” Jenseniin. 

Farlig on pelannut viime aikoina erinomaisesti ja nuoren tanskalaispelaajan otteet ihastuttivat erityisesti taannoisessa ESL One: Road to Rio -turnauksessa. Maikelelen pelaaminen on puolestaan ollut viime aikoina epävarmaa, joten siinä mielessä pelaajamuutos on ymmärrettävä. Pelaajamuutoksesta kertoi myös HLTV.

Penkille päätynyt Maikelele ei kuitenkaan ollut GODSENTin rosterimuutoksesta hyvillään. Joukkueen perustajajäsen kertoo olevansa pettynyt siihen, että hänet on heitetty ulos joukkueesta, vaikka Maikelele myöntääkin etteivät hänen viimeaikaiset näyttönsä ole olleet kovin häikäiseviä.

”Olen tukenut muita pelaajia ja katsonut heidän vikojaan läpi sormien nähdäkseni positiiviset puolet. Mutta en itse saa samaa kohtelua”, Maikelele totesi TwitLongerin kautta. Pelaajan mukaan joukkueen sisällä on vellonut muutenkin ikävää negatiivisuutta ja henkilökohtaisuuksiin menevää kritiikkiä.

Muropaketin uusimmat