Uusimmat

Joko viimein uusi Dino Crisis? Capcom kertoo haluavansa herättää vanhat pelisarjat henkiin

22.10.2019 12:00 Muropaketin toimitus

Capcom on kiinnostunut herättämään vanhat IP:t kuolleista, mutta vielä ei tiedetä, mihin peleihin yhtiö tarttuu.

Viimeisimmät Resident Evil ja Devil May Cry -pelit ovat nousseet todellisiksi menestyksiksi, ja nyt peliyhtiö Capcom haluaakin tuoda myös muita vanhoja pelisarjoja takaisin elävien kirjoihin. Kuten Bloody Disgusting kertoo, on japanilaisyhtiö tuoreimmassa tulosraportissaan lupaillut vanhoja pelien paluuta.

Tarkemmin sanottuna Capcom haluaa tuoda takaisin sellaiset IP:t, ”joista ei ole vähään aikaan julkaistu uusia pelejä”. Tämä voi Capcomin tapauksessa tarkoittaa montaakin peliä ja pelisarjaa, mutta yksi toivotuimmista voisi olla Dino Crisis, jonka edellisestä pelistä on jo 16 vuotta.

Muita mahdollisuuksia ovat esimerkiksi kolmannen persoonan räiskintäpelisarja Lost Planet, jonka edellinen osa ilmestyi vuonna 2013. Jäämme siis uteliaina odottamaan Capcomin tulevia julkistuksia.

Alkuperäisestä Dino Crisis -pelistä on työn alla fanitekoinen uusintaversio, josta Capcomin virallinen remake tekisi melko varmasti lopun. Sama tapahtui Resident Evil 2:n epäviralliselle uusintaversiolle, joka muuttui sitten itsenäiseksi Daymare 1998 -peliksi.