Jopa 1000 pelaajan yhtäaikaista räiskintää tarjoavan PlanetSide Arenan suljettu beta alkaa ensi viikolla

25.01.2019 18:45 | Muropaketin toimitus

H1Z1:stä tunnetun Daybreakin tulevan sci-fi-räiskintä PlanetSide Arenan suljettu betatestaus alkaa ensi viikon keskiviikkona 30. päivä tammikuuta.

Daybreak aikoo tiedottaa tavoista joilla suljettuun betatestiin pääsee mukaan huomenna. Pelin ennakkotilaajat pääsevät puolestaan mukaan viimeistään 20. päivä helmikuuta, kun PlanetSide Arena etenee Founders Season -testivaiheeseen. Daybreak paljasti myös, että PlanetSide Arena julkaistaan virallisesti 26. päivä maaliskuuta.

Alun perin pelin oli määrä saada julkaisunsa jo 29. päivä tammikuuta. Daybreak on kuitenkin nykyisissä pelitesteissä havainnut, että pelin hiominen vaatii vielä reilusti aikaa.

Hahmoluokkiin perustuva PlanetSide Arena tarjoaa jopa 1000 pelaajan yhtäaikaista räiskintää samalla valtavalla areenalla. Mukana on julkaisun yhteydessä kolme pelimuotoa, jotka ovat ”massive clash”, 500 vs 500 -joukkueilla pelattava valtaisa ryhmätaistelu ja joukkuepohjainen battle royale -tila. Myöhemmin peliin lisätään myös capture the flagin ja deathmatchin kaltaisia pelimuotoja. Tarjolla olevia hahmoluokkia on aluksi kolme ja ne ovat assault, engineer sekä medic.