UUSIMMAT

Jurassic World: Kaatunut valtakunta -elokuvan hullu suunnitelma onnistuu sentään pelissä

19.06.2019 17:05 | Muropaketin toimitus

Edellisen Jurassic Park -elokuvan yritys pelastaa dinosaurukset on viimeinkin mahdollinen Jurassic World: Evolution -pelissä.

Noin vuosi sitten ensi-iltansa saaneessa Jurassic World: Kaatunut valtakunta -elokuvassa sankareiden ajatuksena oli pelastaa teemapuiston dinosaurukset tulivuorenpurkauksen alta ja viedä ne omalle suojelualueelle. Tässä eivät Chris Prattin ja Bryce Dallas Howardin esittämät päähenkilöt onnistuneet, mutta pelaajat voivat nyt korjata heidän virheensä.

Niin ikään vuosi sitten ilmestynyt Jurassic World: Evolution -peli on nimittäin saanut juuri uuden laajennuksen, joka kantaa nimeä Claire’s Sanctuary. Laajennus tuo puistonhallintapeliin saman idean kuin elokuvassa, eli Isla Nublarin tulivuori on purkautumassa ja dinot täytyy pelastaa toiselle saarelle.

Alta näet Claire’s Sanctuaryn trailerin. Peli on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja kuten kriitikkomme aikanaan kertoi, on se kokeilemisen arvoinen kaikille dinosaurusten ja Jurassic Parkin ystäville.

Arvostelu: Jurassic World: Evolution -peli on parasta, mitä Jurassic Parkin tiimoilta on julkaistu vuosikausiin

Muropaketin uusimmat