Uusimmat

Juuri julkistettu Hell Let Loose lupaa jopa 100 pelaajan realistista FPS-sotaa

12.07.2017 12:12 Muropaketin toimitus

Black Matter -pelistudio on julkistanut uuden sotapelin Hell Let Loose, joka vie jopa 100 pelaajaa toisen maailmansodan taistelukentille. Peli lupaa realistista sotakokemusta, jossa ”toista maailmansotaa pelataan niin kuin sitä kuuluisikin pelata”.

Kuten viime viikolla julkaistussa artikkelissa totesimme, ovat toiseen maailmansotaan sijoittuvat räiskintäpelit tekemässä uutta tulemista. Nyt tekeillä olevien sotapelien listaan on taas lisätty uusi nimi, Hell Let Loose.

PC Gamer raportoi, että Hell Let Loose on PC:lle kehitettävä, joukkuepohjainen FPS-peli, joka pyrkii realistisuuteen. Peli tulee tukemaan jopa 100 pelaajan samanaikaisia rintamataisteluita, joissa pelaajille on tarjolla monia rooleja jalkaväestä panssariyksiköihin. Peli tulee sisältämään myös RTS-genrestä lainattuja elementtejä, kuten vallattavia sektroreita ja resursseja.

”Et ole koskaan pelannut toista maailmansotaa niin kuin sitä on on tarkoitus pelata”, julistetaan Black Matter -studion tiedotteessa, ”vyöryvien tankkien hallitsessa taistelukenttää, tärkeiden toimitusketjujen tukiessa eturintamaa, hammasrattaana valtavassa yhdistettyjen asevoimien sotakoneessa.”

Hell Let Loosesta on julkaistu nippu kuvia ja virallinen julkistustraileri, jotka näet alta. Pelin on tarkoitus ilmestyä vuonna 2018.