Juuri julkistetusta Final Fantasy XVI:stä saatiin roppakaupalla näyttäviä kuvakaappauksia

18.09.2020 10:30 | Muropaketin toimitus

Square Enixin toissailtaisesta yllätysjulkaisusta Final Fantasy XVI on saatu liuta korkealaatuisia kuvakaappauksia, jotka esittelevät tarkemmin pelin hahmoja ja summoneita.

Odotettua uutta osaa vetää liuta Final Fantasy XIV:n parissa työskennelleitä veteraaneja, kuten tuottajana häärivä Naoki Yoshida ja Hiroshi Takai, joka ohjaa tulevan roolipelin. Julkistuksessa käytetyllä trailerilla nähtiin pelisarjalle tuttuja chocoboja, taisteluja, taikuutta ja valtavia hirviöitä, minkä lisäksi miljöö näytti siirtävän meininkin keskiaikaisiin maisemiin.

Final Fantasy XVI:n julkaisualustat ovat sen sijaan vielä pienoinen mysteeri, sillä monen muun tapahtuman ympärillä pyörineen ristiriitaisen viestinnän lailla myös Square Enixin tuore peli sai osansa samasta sekavuudesta. Suorassa lähetyksessä peliä esiteltiin PC:llä, joka kuitenkin asetettiin vastaamaan PlayStation 5:n tasoa, ja trailerin päätteeksi FF XVI:n kerrottiin olevan PlayStation-konsoliyksinoikeus ja saapuvan myös PC:lle.

Paitsi että Sony poisti samaisen trailerin pikaisesti ja korvasi sen uudella, jossa mainitaan ainoastaan PlayStation 5 -yksinoikeus. IGN:n kysyessä kommenttia Square Enixin edustaja kertoi seuraavaa:

”Meillä ei ole muuta kerrottavaa sen suhteen, julkaistaanko Final Fantasy XVI muille alustoille kuin PS5:lle.”

Muropaketin uusimmat