K-18: Tältä näyttää The Last of Us Part II – pelistä julkaistiin tuoretta pelikuvaa, ja paljastettiin uusia yksityiskohtia

27.05.2020 23:26 | Muropaketin toimitus

Sonyn äskettäisellä State of Play -videolla esiteltiin kattavasti odotettua The Last of Us Part II -peliä.

Sony on julkaissut jo kuudennen State of Play -videon, ja tällä kertaa päästiin ihailemaan, miltä Naughty Dog -studion kehittämä The Last of Us Part II näyttää. Tuore State of Play keskittyi ainoastaan tähän hyvin suositun pelin jatko-osaan, joten videolla ei kerrottu esimerkiksi PlayStation 5:stä.

The Last of Us -jatko-osan ohjaaja Neil Druckmann lupasi jo etukäteen, että noin 25-minuuttisella videolla nähdään aivan erityisiä ennakkomaistiaisia. Pelistä paljastettiinkin noin kymmenen minuuttia aivan uutta pelikuvaa, eikä siitä juurikaan puutu brutaalia väkivaltaa – sen katsomista ei suositella kaikkein pienimmille pelaajille.

Myös pelin tarinaa avattiin täysin uudella tapaa, ja kehittäjien mukaan The Last of Us Part II on studion kunnianhimoisin projekti. Se vie pelaajat moniin erilaisiin uusiin avoimen maailman ympäristöihin, jotka ovat pullollaan erilaisia yksityiskohtia. On selvää, että The Last of Us Part II on vähintään yhtä paljon täynnä vaaroja kuin itse alkuperäinen peli.

The Last of Us Part II julkaistaan yksinoikeudella PlayStation 4:lle 19. kesäkuuta.