UUSIMMAT

Kaikki pelaajat eivät pääse nauttimaan Red Dead Onlinen uudesta ja odotetusta ominaisuudesta

19.05.2019 18:53 | Muropaketin toimitus

Red Dead Onlinen viimeisin sisältöpäivitys siirsi Red Dead Redemption 2:n verkkopelin vihdoin betasta varsinaiseksi julkaisuksi ja lisäsi samalla peliin lukuisia uusia ominaisuuksia. Yksi odotetuimmista uudistuksista oli uhkapelaamisen lisääminen peliin, mutta kaikki pelaajat eivät pääse nauttimaan pokerin pelaamisesta.

Päivityksen jälkeen monet pelaajat halusivat hypätä virtuaalisen pokeripöydän ääreen. Osalle pelaajista ihmetys oli kuitenkin suuri, kun uhkapelaaminen ei syystä tai toisesta onnistunut. Muun muassa yhteisöpalvelu Redditissä arvailtiin että kyse saattaisi olla bugista tai kenties pelaaja oli eksynyt väärään paikkaan, kertoo Kotaku.

Todellisuudessa kyse oli kuitenkin maakohtaisista rajoitteista. Rockstarin mukaan uhkapelaaminen on estetty osassa maista, joissa uhkapelilait ovat erityisen tiukkoja.

Rockstar on kuitenkin ilmeisesti ollut erityisen tiukka Red Dead Onlinen pokerin suhteen. Esimerkiksi argentiinalainen pelaaja kertoi, että oikean rahan verkkopokeri on maassa sallittua, mutta Red Dead Onlinessa pelaaminen ei onnistu. Red Dead Onlinessa uhkapelejä voi pelata vain pelin sisäisellä kullalla, jota ei ole mahdollista ostaa oikealla rahalla.