Kaipaatko vanhoja Call of Duty -pelejä? – Ensi vuonna ilmestyvä Battalion 1944 on juuri sinulle

13.12.2017 14:11 | Muropaketin toimitus

Joukkorahoitettu Battalion 1944 pyrkii olemaan vanhan liiton räiskintäpelikokemus. Peli julkaistaan ensi vuonna Early Access -versiona huokeaan hintaan.

Jos nykyiset räiskintäpelit eivät ole mieleesi, kannattaa pitää silmällä Kickstarterissa rahoitettua Battalion 1944 -peliä. Kehittäjien mukaan pelin ideana on nimittäin palata toisen maailmansodan räiskintäpelien perusteisiin ja tavoittaa vanhempiin räiskintöihin liittyvä nostalgia. Vertailukohtana mainitaan esimerkiksi vuoden 2005 Call of Duty 2.

Nyt Eurogamer kertoo, että peli saa Early Access -julkaisunsa ensi vuonna mukavan huokeaan hintaan. Ilmestyessään 14,99€ kustantavaa peliä myytiin joukkorahoitusvaiheessa myös kalliimmalla, mutta kehittäjät lupaavat enemmän maksaneille uniikkeja asuja ja kosmeettista lisäsisältöä. Edullisemman hinnan on tarkoitus olla reilumpi pelaajia kohtaan.

Alta näet Battalion 1944:n esittelyvideon, jossa kuvaillaan projektin kehitystä. Uusi traileri on luvassa tammikuussa, ja Early Access -julkaisua lupaillaan pian tämän jälkeen. Lisätietoja pelistä löytyy esimerkiksi Steamista.