Kaksinpeliseikkailu A Way Out myi parissa viikossa enemmän kuin julkaisija odotti sen koskaan myyvän

17.04.2018 10:10 | Muropaketin toimitus

Hazelight Studios on ilmoittanut A Way Outin myyneen yli miljoona kappaletta kahdessa viikossa. Myyntilukema on suurempi kuin EA odotti pelin myyvän koko elinaikanaan.

Maaliskuussa julkaistu indiepeli A Way Out on myynyt jo yli miljoona kappaletta. Kehittäjästudio Hazelight Studios on tiedottanut asiasta alla olevalla twiitillä, jonka mukaan kunnioitettavaan myyntilukuun päästiin kiinni jo reilussa kahdessa viikossa.

Vielä yllättävämpi tulos on siksi, että julkaisija Electronic Arts ei ilmeisesti odottanut sen myyvän näin paljon koko elinaikanaan. Kuten Kotaku kertoo, pääsi EA:lta viime vuonna vuotamaan markkinointidokumentti, jossa kerrottiin muun muassa yhtiön odotukset A Way Outin kokonaismyynneiksi.

EA Originals -sarjassa julkaistun pelin odotettiin myyvän tilivuonna 2018 vain 203 000 kappaletta maailmanlaajuisesti, ja pelin kokonaismyynneiksi odotettiin 894 000 kappaletta. Mikäli vuotanut dokumentti on oikea, näyttää peli ylittäneen huimasti julkaisijan odotukset.

Muropaketin arviossa A Way Out sai 3,5 tähteä ja kiitosta erityisesti jaetun pelikokemuksen toteutuksesta. Arviomme voit lukea alta.

Arvostelu: A Way Out on viihdyttävä vankilapeli, joka lässähtää GTA V -klooniksi vasta lopussa