UUSIMMAT

Karmiva post-apokalyptinen Atomic Heart on nyt ennakkotilattavissa – Julkaisuun on vielä rutkasti aikaa

13.10.2018 08:51 Muropaketin toimitus

Indie-studio Mundfish esitteli aiemmin tänä vuonna uuden Atomic Heart -nimisen räiskintäpelin. Atomic Heartin karussa maailmassa tielle saattaa osua mitä erikoisempia ja melkoisen karmivia robottivastuksia. Vaihtoehtoiseen Neuvostoliittoon sijoittuva ympäristö on myös täynnä muita vaaroja sekä outoja rakennelmia.

Atomic Heartin tarinassa Agentti P-3:n tehtäväksi on annettu tutkia, mikä meni pieleen salaisessa Enterprise 3826 -tutkimuslaitoksessa. Muun muassa Wolfensteineistä, Fallouteista sekä Metro-sarjasta vaikutteita ottava seikkailu tulee Mundfishin mukaan sisältämään nopeatempoisen räiskinnän lisäksi myös mukaansatempaavan tarinan.

Mundfish on nyt aloittanut Atomic Heartin ennakkotilausten vastaanottamisen. Peruspelin saa viidenkymmenen prosentin alennuksella 30 eurolla ja tekijöitä tukevat Deluxe ja Atomic Founder’s Editionit 45 ja 90 eurolla. Kaikki peliversiot tarjoavat pääsyn ensi vuoden viimeisellä neljänneksellä alkavaan betaan, siinä missä varsinainen kokoversio julkaistaan vasta vuonna 2020.