Käsikirjoittaja paljastaa, miksi Mass Effect -elokuva ei koskaan toteutunut

28.06.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

BioWaren Mass Effect -sarjan käsikirjoittaja Mac Walters on paljastanut, miksi kehitteillä ollut Mass Effect -elokuva ei koskaan toteutunut.

Business Insiderin haastateltavana ollut Walters kertoi vuonna 2010 kehitteillä olleen projektin taistelleen aina pelisarjan laajuutta vastaan, eivätkä he uskoneet pystyvän kirjoittamaan riittävän hyvää ja pelisarjalle oikeutta tekevää käsikirjoitusta 90-120-minuuttiselle elokuvalle. Projektia pyrittiin jopa viedä televisiosarjaksi, mutta tuotanto ei koskaan lähetyn käyntiin. Walters kuitenkin toteaa, ettei se johtunut ainakaan yrityksen puutteesta.

Walters kertookin haastattelussa, että nimenomaan televisiosarja olisi paras ratkaisu Mass Effect -filmatisoinnille, sillä se antaisi tilaa maailmalle ja tarinalle kehittyä ajan kanssa. Hän myös toteaa, ettei televisiosarja ole tulevaisuudessakaan mahdoton ajatus ja että kyse on nimenomaan kysymyksestä, milloin, eikä jos.

”[Mass Effectissä] on niin laaja maailma, ja monet tuntemani ihmiset televisio- ja elokuva-alalla ovat lähestyneet ja kysyneet, mitä aiomme tehdä, todenneet, että meidän pitäisi tehdä se”, Walters kertoo.