UUSIMMAT

Käsittämätöntä: Niohin PC-porttaus ei tue ollenkaan hiiren käyttämistä peliohjaimena

03.11.2017 15:26 | Muropaketin toimitus

Odotettu Nioh: Complete Edition julkaistaan PC:lle ensi tiistaina. Nyt pelin kehittäjät ovat kuitenkin vahvistaneet, että myös PC-pelaajien tulee hankkia itselleen peliohjain Niohia varten.

Aiemmin ainoastaan PlayStation 4:lle julkaistu Nioh saapuu uuden Complete Editionin muodossa PC:lle ensi tiistaina. Nyt peliä kehittävä Team Ninja on vahvistanut, että Nioh: Complete Edition ei tule sisältämään ollenkaan tukea hiirelle ohjausvälineenä, raportoi DSOGaming.

Hiiren sijasta PC-pelaajien tulee käyttää ohjaukseen joko peliohjainta tai vaihtoehtoisesti pelkkää näppäimistöä. Päätös on jokseenkin käsittämätön, sillä suurin osa muista Niohin tavoin kolmannesta persoonasta kuvatuista peleistä tukee myös hiirtä. Esimerkiksi The Witcher 3:n tapauksessa hiiren ja näppäimistön yhdistelmä lienee monelle PC-pelaajalle suotuisampi vaihtoehto ohjaimeen verrattuna.

Nioh: Complete Editionin mukana saapuvat myös PlayStation 4:lle julkaistut Dragon of the North, Defiant Honour ja Bloodshed’s End -lisäosat. Huolimatta hiirituen puutteesta, luvataan PC-version tukevan 4K-resoluutiota, monipuolisia grafiikka-asetuksia sekä vähintään 60fps ruudunpäivitysnopeutta.