Keanu Reeves jäi kakkoseksi – Twitter paljasti E3-messujen twiitatuimmat pelit ja aiheet

20.06.2019 11:00 | Muropaketin toimitus

Nintendo dominoi E3-messujen Twitter-viestintää yllättävillä ja toivotuilla julkistuksillaan. Keanu Reevesin vierailu Xboxin E3-tilaisuudessa jäi toiseksi.

E3-messut järjestettiin viime viikolla, ja tapahtumasta tietysti twiitattiin paljon paikan päältä sekä ympäri maailmaa. Nyt Twitter on paljastanut The Hollywood Reporterille, mitkä olivat E3-messujen suosituimmat aiheet some-alustalla.

Hieman yllättäen tapahtuman suurin hetki oli Twitter-käyttäjien keskuudessa Nintendon E3-tilaisuus, jossa paljastettiin  muun muassa The Legend of Zelda: Breath of the Wildin jatko-osa. Keanu Reevesin tähtihetki Xboxin E3-tilaisuudessa Cyberpunk 2077:n pelin tiimoilta jäi suosiossa toiseksi.

Seuraavaksi suosituimpia hetkiä olivat Final Fantasy VII Remaken esittely, sekä Square Enixin odotetun Marvel’s Avengersin paljastaminen.

Nintendo oli myös kaikista pelijulkaisijoista twiitatuin, ja sitä seurasivat järjestyksessä Xbox, Sony, Square Enix ja Bethesda. On huomattavaa, että Sony oli julkaisijoista kolmanneksi suosituin Twitterissä, vaikka yhtiö ei tänä vuonna ollut lainkaan läsnä E3-messuilla.

Twiitatuimmat pelit olivat järjestyksessä Final Fantasy VII Remake, Cyberpunk 2077, Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, Animal Crossing: New Horizons ja Marvel’s Avengers. E3-twiittejä sateli eniten Yhdysvalloista, Japanista, Isosta-Britanniasta, Espanjasta ja Ranskasta.

Lue myös:

E3-pelimessuilta tulvii uutisia – Lue täältä kaikista tärkeimmät ja herkullisimmat paljastukset

Jälkipyykki: Suuria paljastuksia pantannut E3 2019 osoitti, että pelimessujen merkitys on laskenut

Äänestys: Petyitkö E3-messujen sisältöön?

Muropaketin uusimmat