Kehittäjä elättelee vieläkin toiveita Dreamcastin 20-vuotiaan kulttipelin jatko-osasta

14.01.2020 15:35 | Muropaketin toimitus

Skies of Arcadia -roolipelin kehittäjä yrittää jälleen saada Segan kiinnostumaan jatko-osan tuottamisesta.

Muistatko Skies of Arcadian?

20 vuotta sitten Dreamcastille ilmestynyt, Overworksin kehittämä roolipeli muistetaan yhtenä konsolin parhaimmista ja kehutuimmista peleistä, mutta se ei valitettavasti menestynyt kaupallisesti. Alkuperäisen julkaisun jälkeen peli on käännetty GameCubelle vuonna 2002, mutta siihen pelisarjan tarina sitten jäikin.

Eurogamer kuitenkin kertoo, että alkuperäisen pelin ohjelmoijana toiminut Kenji Hiruta haluaisi yhä tehdä jatko-osan pelille. Hän on myös aloittanut Twitterissä kampanjan, jonka on tarkoitus tuoda näkyvyyttä ajatukselle ja saada Sega innostumaan projektista.

Kuten alla olevista twiiteistä käy ilmi, on fanien mahdollista voittaa omakseen Skies of Arcadian hahmosuunnittelijan Itsuki Hoshin alkuperäispiirros. Kilpailuun osallistutaan yksikertaisesti jakamalla twiitti eteenpäin, mikä tuo tietysti lisää huomiota asialle.

Heikosti menestyneen pelin jatko-osan tekeminen 20 vuotta myöhemmin ei vaikuta erityisen todennäköiseltä, vaikka kampanja herättäisikin Segan huomion. Toisaalta Shenmue-sarjakin sai syksyllä kolmannen osan lähes kahden vuosikymmenen odotuksen jälkeen, joten mikään ei ole mahdotonta.

Muropaketin uusimmat