Uusimmat

Kehittäjä kertoo: Tämän vuoksi The Last of Usin jatko-osaa on saatu odottaa jo kuusi vuotta

06.10.2019 16:00 Muropaketin toimitus

The Last of Us Part II -pelin toinen ohjaaja Neil Druckmann selittää, kuinka tuleva seikkailupeli turposi studion suurimmaksi projektiksi.

The Last of Us -hittipelin jatko-osaa on odotettu jo kuusi vuotta ja sitä saadaan odottaa vielä helmikuulle asti. Pitkälle kehitykselle on kuitenkin syynsä, kertoo ohjaaja Neil Druckmann tuoreessa haastattelussa.

”Emme lähteneet tarkoituksella tekemään studiomme suurinta peliä, vaan lähdimme kertomaan todella kunnianhimoista tarinaa, josta sitten tuli suurin tekemämme peli. Siksi meillä on mennyt näin kauan”, Druckmann selittää Game Fraggerin mukaan.

”Neljä vuotta sitten kokoamamme tarina on todella monimutkainen ja siinä on suuri määrä hahmoja”, Druckmann kuvailee. ”Tarinan ydin on yksinkertainen, mutta sen juonenkäänteet ovat monimutkaiset. Tarvitsimme enemmän aikaa välivideoihin, tapahtumapaikkoihin ja uusiin vihollisiin. Pelin mittakaava vain kasvoi kasvamistaan.”

The Last of Us Part II ilmestyy 21. helmikuuta 2020 ainoastaan PlayStation 4:lle. Peli sai hiljattain myös uuden trailerin.

Muropaketin uusimmat