Kehittäjä vakuuttaa: Deus Ex -pelisarja ei ole kuollut

15.05.2018 12:02 | Muropaketin toimitus

Eidos Montreal -studion johtaja on todennut haastattelussa, ettei Deus Ex -sarjaa ole todellakaan hylätty. Studion lähitulevaisuus kuluu kuitenkin muiden projektien parissa.

Vuonna 2016 julkaistu Deus Ex: Mankind Divided ei pärjännyt edeltäjälleen sen paremmin arvioiden kuin myyntilukujenkaan osalta. Kehittäjästudio Eidos Montrealin johtaja David Anfossi on kuitenkin vakuuttanut, ettei sarjaa ole hylätty.

”Deus Ex ei ole kuollut, vahvistan tämän”, Anfossi toteaa tuoreessa haastattelussa Video Gamerin mukaan.

Studio on kuitenkin hyvin kiireinen muiden peliprojektien kanssa.

”Meillä on Shadow of the Tomb Raider, yhteistyö Crystal Dynamicsin kanssa The Avengers -pelissä, ja vielä kolmaskin peli kehityksessä, joten tämä riittää meille tällä erää”, Anfossi kuvailee.

Aiemmin Anfossi on kertonut myös, että studio keskittyy jatkossa tarjoamaan yhä enemmän online-kokemuksia perinteisten yksinpelien kustannuksella. Tämä saattaa olla vihje seuraavan Deus Exän tai jopa tulevan The Avengers -pelin tyylistä.

Deus Ex: Mankind Divided sai sarjan tuoreimman trilogian laimeimman vastaanoton, mutta Muropaketin arviossa sen todettiin silti olevan kelpo peli. Pari vuotta sitten julkaistun arvostelumme voit lukea alta.

Deus Ex: Mankind Divided jää trilogian lepsummaksi väliteokseksi