UUSIMMAT

Kehittäjät: Elden Ring on kehittyneempi näkemys Dark Souls -pelistä

25.06.2019 10:20 | Muropaketin toimitus

Hidetaka Miyazakin seuraava peli on Dark Souls -sarjan seuraaja, mutta poikkeaa edeltäjistään selvästi.

E3-messuilla julkistettiin Dark Souls, Bloodborne ja Sekiro: Shadows Die Twice -peleistä tunnetun From Softwaren seuraava peli Elden Ring. Fantasiamaailmaan sijoittuvan toimintaroolipelin pääkehittäjänä häärii Hidetaka Miyazaki ja suunnittelussa on mukana myös Game of Thronesin luoja George R. R. Martin.

Miyazaki on tuoreessa haastattelussa valottanut Elden Ringin suhdetta Dark Souls -sarjaan, kertoo VG24/7. Ohjaajan mukaan Elden Ringiin ei kannata suhtautua uutena Souls-pelinä, vaan pikemminkin Dark Soulsin kehittyneempänä muotona. Koska pelissä on laaja, avoin pelimaailma, sisältää se paljon uusia järjestelmiä ja pelimekaniikkoja.

”Laajempi maailma muodostaa Elden Ringin pelaamisen perustan, ja pelin mekaniikat on suunniteltu sellaiseen ympäristöön”, Miyazaki kuvailee. ”Kylät sen sijaan ovat sellaisia synkkiä, luolastomaisia raunioita, joita meiltä voisi odottaakin.”

Miyazaki myös kertoo, että Elden Ringissä ei ole ennaltamäärättyä päähenkilöä, vaan pelaajat pääsevät tekemään oman hahmonsa. Tällä tapaa se eroaa keväällä ilmestyneestä Sekirosta, mutta studion uutukaisen tapaan Elden Ringin sivuhahmot tulevat olemaan persoonallisempia kuin Dark Souls -peleissä.

Elden Ring on kehitteillä PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin julkistustrailerin.

Muropaketin uusimmat