UUSIMMAT

Kehittäjille tarkoitetusta PlayStation 5:stä vuoti tosielämän kuva

19.10.2019 17:05 | Muropaketin toimitus | 2

PlayStation 5:n kehittäjäversiosta eli niin sanotusta dev kitistä on nähty jo aiemmin patenttikuvia ja mallinnoksia. Nyt laitteesta on vuotanut tosielämän valokuva.

Kerroimme laitteesta julkaistusita patenttikuvista jo elokuussa, jolloin pelikehittäjät vahvistivat kuvien vastaavan tosielämän konsolia. Tweaktownin vuotokuvan myötä kaikki voivat nähdä, miltä kehittäjäversio näyttää oikeasti.

Mikäli laitteen ulkonäkö ei miellytä, ei ole syytä huoleen. Kyseessä on pelikehittäjille suunnattu PlayStation 5, eikä se ole välttämättä lainkaan samanlainen, kuin kuluttajille suunnattu laite. Esimerkiksi vertailun vuoksi kuvan PlayStation 4:n kehittäjäversiosta voi löytää täältä. 

Keskustelu

Koskahan alkaa saada tietoja PS5 konsolin ohjelmallista kyvyistä. Vanha PS3 on muutoin erittäin hyvä esim. karaokelaitteena teran kiintolevyllä varustettuna. Siitä vain puuttuu digitaalinen sävelkorkeuden säätö (transponointi), jolla laulaja löytää itselleen paremmin sopivan sävelkorkeuden. Olisiko uudessa tuokin asia jo mukana?

ps3 on hidastunut mutu tuntumalla reilusti. Montakohan "do nothing loop" koodista nykyään löytyy.:confused:

Muropaketin uusimmat