UUSIMMAT

Kehuttu hirviöjahdin ja battle royalen yhdistelmä Hunt: Showdown saapuu Xbox Onelle

12.03.2019 12:50 | Muropaketin toimitus

Omaperäinen verkkoräiskintä Hunt: Showdown saapuu Xbox Onelle varhaisversiona.

CryEngine-pelimoottorista tunnettu Crytek julkaisi vuosi sitten PC:lle early access -vaiheessa olevan räiskintäpelinsä Hunt: Showdown. Nyt on PC-yksinoikeus päättymässä, sillä Destructoid kertoo pelin ilmestyvän vielä kevään aikana Xbox Onelle Game Preview -ohjelmassa.

Game Preview tarkoittaa käytännössä samaa kuin early access PC-peleissä, eli Hunt: Showndown saapuu siis uudellekin alustalle yhä kehittyvänä varhaisversiona. Peli sai kuitenkin jo vuosi sitten runsaasti kehuja Muropaketin arviossa, ja kokonaisuus on tietysti ehtinyt kehittyä sen jälkeen runsaasti.

1900-luvun alulle sijoittuva Hunt: Showdown on erikoinen hybridi, jossa tehtävänä on paitsi metsästään hirviöitä, myös kamppailla saaliista muiden ihmispelaajien kanssa. Lopussa voi olla vain yksi voittaja, joten Crytekin peli on eräänlainen yhdistelmä battle royale -ottelua ja Evolve-tyylistä hirviöjahtia.

Hunt: Showdown saapuu Xbox Onelle keväällä, mutta tarkkaa julkaisupäivää tai hintaa ei ole paljastettu. Alta näet Xbox-version teaserin.