Uusimmat

Kehuttu Pillars of Eternity -sarja tauolle – jatko-osa myi alkuperäistä peliä huonommin

14.11.2019 10:30 Muropaketin toimitus

Äskettäin The Outer Worldsin julkaissut Obsidian Entertainment ei ole vielä varma, tehdäänkö Pillars of Eternity -peleille enää jatkoa.

Fallout: New Vegasista ja tuoreesta The Outer Worldsista tunnetun Obsidian Entertainmentin molemmat Pillars of Eternity -fantasiaroolipelit olivat arvostelumenestyksiä. Metacriticissä jatko-osa kipusi lähes samaan keskiarvoon kuin edeltäjänsä, mutta yhtä hyvin ei käynyt pelimarkkinoilla.

Pelin ohjaaja Josh Sawyer on nimittäin paljastanut, että viime vuonna julkaistu Pillars of Eternity II: Deadfire myi paljon huonommin kuin edeltäjänsä. Sawyerin mukaan tämä tarkoittaa, että mahdollisen seuraavan Pillars-pelin formaattia joudutaan harkitsemaan tarkkaan, jos sellainen tehdään.

”On vaikea tietää miksi jatko-osa myy huonommin kuin edeltäjänsä, jos molemmat saavat melko hyvät arvostelut”, Sawyer kommentoi Rock Paper Shotgunin mukaan.

Sawyer kertookin suhtautuvansa varautuneesti koko jatko-osan ohjaamiseen. Kaikesta päätellen Pillars of Eternity -sarja on siis toistaiseksi tauolla.