UUSIMMAT

Kehuttu räiskintäpeli tukee nyt yhteispeliä PlayStation 4:n ja Xbox Onen välillä

20.05.2020 09:46 | Muropaketin toimitus

Muropaketin arviossa kiitosta saanut Hunt: Showdown sallii nyt konsolipelaajien pelata keskenään.

Crytekin kehittämä, hiljattain konsoleillekin rantautunut verkkopeli Hunt: Showdown tukee nyt crossplayta, eli alustojen välistä yhteispeliä. VG24/7 kertoo, että PlayStation 4:n ja Xbox Onen pelaajat voivat nyt pelata keskenään etsiessään sattumanvaraista peliseuraa.

Valitettavasti kaverin voi yhä kutsua samaan pelisessioon vain samalla alustalla.

Päivityksen myötä peli on saanut myös hieman uutta sisältöä. Nyt myös Hunt: Showdownin konsoliversioissa on tarjolla uusi vuorokaudenaika, auringonlasku, sekä uusi Legendary Hunter -hahmo. Alta näet esittelyvideon päivityksen sisällöstä.

Hunt: Showdownin PS4-versio sai neljä tähteä ja runsaasti kehuja kriitikoltamme aiemmin tänä vuonna. Arvostelussamme pelistä kerrottiin näin:

”Kokonaisuudessaan Hunt: Showdown on piristävän erilainen räiskintäpeli. Kyseessä on kohtuullisen vaikea, anteeksiantamaton ja karu peli, mikä tekee siinä voittamisesta hyvin palkitsevaa.  Mikäli mieli tekee kokeilla jotain uutta ja aidosti jännittävää, on Hunt: Showdown ostamisen arvoinen.”

LUE MYÖS: Arvostelu: Hunt: Showdown on aidosti pelottava räiskintäpeli, jossa jahdataan hirviötä vuoden 1899 suorämeiköillä