Kehuttu seikkailupeli on saamassa odotettua jatkoa – ja nyt alkuperäinen peli joutui sen seurauksena hyökkäyksen kohteeksi

13.09.2021 11:41 | Muropaketin toimitus

Night School on tuomassa odotettua jatkoa kehutulle Oxenfreelle, joka on saanut uusia päivityksiä jatko-osaa mainostaen.

Fanit ovatkin huomanneet, että jatko-osan kunniaksi vuonna 2016 julkaistu alkuperäinen Oxenfree on alkanut saada lisää sisältöä, kun mysteeriset radiolähetykset ovat saapuneet häiriköimään pelaajia. Kyseessä onkin kehittäjien nerokas mainostemppu, jossa tulevan jatko-osan pahikset ovat niin voimakkaita, että he pystyvät vaikuttamaan myös alkuperäisen pelin tapahtumiin.

Pelinsisäisten muutosten lisäksi jatko-osaa mainostetaan vahvasti myös studion sometileillä, jossa tekijät käyvät itsekin kamppailua ylivoimaista vihollista vastaan. Harmillisesti muutokset on toistaiseksi koettavissa ainoastaan pelin PC-versiossa, mutta tekijät toivovat twiitissään voivansa tuovan sen muillekin alustoille lähitulevaisuudessa.

Alkuvuodesta julkistettu Oxenfree 2: Lost Signals seuraa kokonaan uusia hahmoja, jotka ryhtyvät tutkimaan outoa elektromagneettista signaalia. Jatko-osan luvataan jatkavan alkuperäisen outoa ja koskettavaa tunnelmaa.

Oxenfree 2: Lost Signalsin alustava julkaisuikkuna on vuosi 2022.