UUSIMMAT

Kehuttu tasohyppely A Hat in Time ilmestyy myös PS4:lle ja Xbox Onelle ensi viikolla

28.11.2017 11:05 Muropaketin toimitus

PC:lle aiemmin syksyllä ilmestynyt perinnetietoinen tasohyppelypeli A Hat in Time ilmestyy Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle jo viikon päästä.

Runsaasti kehuja niittänyt, GameCube-ajan tasohyppelyiden innoittama A Hat in Time ilmestyi lokakuussa PC:lle ja Macille, ja pian se saapuu myös konsolipelaajien saataville. Gears of Breakfast -studion kehittämä A Hat in Time ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle ensi viikon keskiviikkona, 6. joulukuuta.

A Hat in Timen keskiössä on avaruusseikkailija Hat Kid, jonka tehtävänä on suojella universumia pahalta Mustache Girlilta. Pelissä pääsee tutkimaan vapaasti viittä valtavaa maailmaa, ja Hat Kid pystyy valmistamaan taikalangasta erilaisia hattuja, jotka tuovat monia erikoiskykyjä.

Indiepeli A Hat in Time on niittänyt valtavasti kehuja niin kriitikoilta kuin pelaajiltakin. Metacriticissä pelin keskiarvo on 78, ja Steamissa sen saamista käyttäjäarvioista peräti 98% on ”erittäin positiivisia”. Alta näet A Hat in Timen tuoreimman trailerin, jolla listataan pelin saamia kehuja.

Muropaketin uusimmat