Uusimmat

Kehuttu toimintapelisarja Judgment saattaa jäädä lyhyeen – taustalla kiista julkaisijan ja näyttelijän välillä

13.07.2021 11:30 Muropaketin toimitus

Yakuza-sarjan sivutuotteena käynnistynyt Judgment-pelisarja saattaa päättyä vain kahden pelin jälkeen.

Kehitteillä oleva Lost Judgment -jatko-osa on huhujen mukaan jäämässä pelisarjan viimeiseksi, sillä pelin julkaisija Sega ja päähenkilölle kasvonsa antanut Takuya Kimura on väitteiden mukaan ilmiriidoissa, uutisoi Kotaku. Sen lisäksi riidan uhriksi on joutunut myös potentiaalinen PC-versio.

Kimuran agenttina toimivalla Johnny & Associatesilla on lähteiden mukaan laajat ja tiukat oikeudet edustamiensa näyttelijöiden suhteen. Jostain syystä agentuuri ei kuitenkaan halua jakaa edustamiensa näyttelijöiden oikeuksia PC-peleihin tai ylipäätään edes internetiin, joskin konsolipelit ovat jostain syystä ihan ok. Tämän vuoksi alkuperäistä peliä ei ilmeisesti olla nähty PC:llä.

Kehittäjät ja agenttitoimisto eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen asiasta, mikä saattaa johtaa ikäviin uutisiin pelisarjan faneille. Studio on nimittäin kertonut, ettei pelisarjan ylläpitäminen ilman PC-versiota ole taloudellisesti kannattavaa, joten se saatetaan lopettaa kokonaan tulevan Lost Judgmentin julkaisun jälkeen.

Lost Judgment julkaistaan 24. syyskuuta.