Kehutun Warhammer: Vermintiden jatko-osa sai uuden trailerin ja ilmestyy yllättävän pian

15.02.2018 18:16 Muropaketin toimitus

Pari vuotta sitten ilmestynyt Warhammer: End Times – Vermintide saa tänä vuonna jatko-osan, joka ilmestyy PC:lle jo maaliskuun alussa.

Loistavia uutisia Warhammer-fantasiamaailman ja -pelien ystäville: vuonna 2015 PC:lle julkaistu ja sittemmin myös konsoleille kääntynyt Warhammer: End Times – Vermintide saa jatkoa tänä vuonna, ja pelin julkaisupäivä on lähempänä kuin uskoisikaan. Videogamerin mukaan Fatshark-studio julkistanut, että peli ilmestyy PC:lle jo 8. maaliskuuta.

Jatko-osa kantaa hieman yksinkertaisempaa nimeä Warhammer: Vermintide 2. Peli on edeltäjänsä tapaan ensimmäisestä persoonasta kuvattu toimintapeli, jossa pelaajat käyvät yhteistyössä kamppailuun Skaven-rottamiesten armeijaa vastaan.

Peli ei lisäksi näytä todellakaan olevan hinnalla pilattu. Steamissa sen perushinta on alle 30 euroa, ja juuri nyt sen saa myös ennakkotarjouksesta hintaan 25,19 euroa.

Alta näet Vermintide 2:n tuoreen trailerin, joka esittelee pelikuvaa tulevasta Warhammer-seikkailusta. Peli ilmestyy myöhemmin tänä vuonna myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mutta konsoliversioiden julkaisupäivää ei ole ilmoitettu.