Kehutut Batman: Arkham -pelit ilmestyivät kokoelmana – hinta on korkea ja yksi puuttuu joukosta

28.11.2018 09:50 | Muropaketin toimitus

Rocksteady Studiosin ylistetty Batman: Arkham -trilogia on ilmestynyt kokoelmapakettina ainakin Yhdysvalloissa. Sarjan itsenäinen esiosa ei ole mukana paketissa.

Batman: Arkham -toimintapelit ovat kaikkien aikojen parhaita supersankaripelejä, joten ei ole mikään ihme, että Rocksteadyn trilogia on nyt paketoitu myös yhteen pakettiin. Batman: Arkham Collection on juuri ilmestynyt ainakin Pohjois-Amerikassa Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, kertoo ComicBook.com.

Suomen PlayStation Storesta pakettia ei ainakaan uutisen kirjoitushetkellä löydy, mutta ei ole mitään syytä olettaa, etteikö se rantautuisi myös Eurooppaan.

Batman: Arkham Collection sisältää Arkham Asylumin (2009), Arkham Cityn (2011) sekä Arkham Knightin (2015), eli kaikki Rocksteady Studiosin kehittämät pelit. Jostain syystä paketista on kuitenkin jätetty pois Batman: Arkham Origins (2013), joka pohjusti pelisarjan tarinaa.

Ihan halvasta paketista ei myöskään ole kysymys. Virallista eurohintaa emme tähän hätään voi vahvistaa, mutta kolmen pelin paketti kustantaa 59,99 dollaria, eli 53 euroa.

Alennus ei ole valtava, sillä esimerkiksi PlayStation Storessa kaksi ensimmäistä peliä sisältävä Return to Arkham -paketti kustantaa normaalisti 49,95 euroa ja Arkham Knight on saatavilla PS Classics -versiona 19,95 eurolla. (Lisäksi molemmat ovat vielä joulukuun alkuun asti tarjouksessa, ja ne voi napata omakseen yhteensä reilun parin kympin hintaan.)

Batman: Arkham Collectionin kerrotaan tukevan Xbox One X:ää, mutta tarkkaa tietoa ei ole, tukeeko pelikokoelma 4K-resoluutiota. Jäämme odottamaan pelin ilmestymistä kauppoihin myös Suomessa.