”Kiitos teille kaikille” – Nintendo toteutti kuolemansairaan syöpäpotilaan viimeisen toiveen

22.09.2018 14:48 | Muropaketin toimitus

Chris Taylor -nimisen kuolemansairaan syöpäpotilaan viimeinen toive oli pelata Super Smash Bros Ultimatea. Nyt Nintendo on toteuttanut tämän pyynnön.

Aiemmin uutisoimme Chris Taylor -nimisestä terminaalista syöpää sairastavasta Super Smash Bros -fanista. Taylor päätti lopettaa syövän jatkohoidot viime heinäkuussa, jonka jälkeen tälle annettiin kolmesta kuuteen kuukautta elinaikaa. Taylor pelkäsikin, ettei tämä pääsisi ikinä kokeilemaan odottamaansa Super Smash Bros Ultimatea, joka julkaistaan vasta joulukuun seitsemäntenä päivänä.

Taylorin puolesta aloitettiinkin sosiaalisessa mediassa laaja kampanja, jolla tilanne pyrittiin tuomaan Nintendon tietoisuuteen. Nyt onnellinen Taylor on kiittänyt kaikkia tätä auttaneita ja kertonut, että hän todellakin pääsi testaamaan SSBU:n E3-demoa kolmen tunnin ajan yhdessä perheensä sekä hyvän ystävänsä kanssa.

Nintendo ei ole kommentoinut tapausta julkisesti. Gameinformerin mukaan Nintendo toteutti myös viime vuonna kuolemansairaan potilaan toiveen päästä pelaamaan The Legend of Zelda: Breath of the Wildiä ennen pelin virallista julkaisua.

Muropaketin uusimmat