UUSIMMAT

Kirves kourassa pimeään metsään – Selviytymiskauhupeli The Forest ilmestyy PC:lle ja PS4:lle ensi vuonna

11.12.2017 10:03 | Muropaketin toimitus

Endnight Gamesin kehittämä selviytymiskauhupeli The Forest saa viimein virallisen julkaisunsa ensi vuonna. Peli on ollut saatavilla PC:lle Early Access -versiona jo yli kolme vuotta.

Alunperin vuoden 2015 peliksi suunniteltu The Forest saa viimein virallisen julkaisunsa. VG24/7 kertoo, että Endnight Gamesin kehittämä selviytymiskauhupeli saapuu ensi vuonna sekä PC:lle että PlayStation 4:lle. Peli on myös saanut uuden trailerin PlayStation Experience -tapahtumassa viikonloppuna.

The Forestin virallista julkaisua on saatu odottaa pitkään, sillä pelin Early Access -versio ilmestyi Steamiin jo toukokuussa vuonna 2014. Peli on kuitenkin lykkääntynyt pahasti, ja saa julkaisunsa vasta neljä vuotta Early Accessin alun jälkeen. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

The Forestissa pelaajat kamppailevat eloonjäämisestä villin luonnon ja kannibaalien armoilla. Yhteistyössä tai yksin pelattavassa selviytymispelissä kerätään resursseja, rakennetaan varusteita ja taistellaan hirviöitä vastaan, kuten alla oleva traileri esittelee.