Klassikko-RTS:n paluu – Blizzard julkisti remasteroidun Warcraft III Reforgedin

03.11.2018 09:40 Muropaketin toimitus

Fanien toiveisiin on vastattu, sillä Blizzard on julkistanut BlizzConien yhteydessä remasteroidun Warcraft III Reforgedin.

Jo useiden vuosien ajan Warcraft-fanit ovat toivoneet, että Blizzard toisi takaisin yhtenä historian parhaista pidetyn RTS-pelin, Warcraft III:n sekä tämän The Frozen Throne -lisäosan. Nyt fanien toiveisiin on vihdoin vastattu, sillä Blizzard on julkistanut BlizzConien yhteydessä remasteroidun Warcraft III Reforgedin.

Warcraft III Reforged tarjoaa HD-päivitetyn mutta alkuperäiselle pelille uskollisen graafisen ulkoasun sekä modernin matchmaking-järjestelmän, jolla moninpeliä pääsee pelaamaan sujuvammin. Yksinpelaajille tarjolla ovat sekä Reign of Chaos että The Frozen Throne -kampanjat. Myös karttaeditori ja kustomoidut kartat tekevät paluun Warcraft III Reforgedissa.

Hyvin heikkotehoisillakin tietokoneilla toimiva Warcraft III Reforged julkaistaan vielä ennen vuoden loppua ja se on nyt ennakkotilattavissa 29,99 eurolla. 39,99 eurolla voi puolestaan lunastaa The Spoils of War -erikoisversion, joka sisältää kosmeettisia etuja muihin Blizzardin peleihin.