UUSIMMAT

Klassikon paluu – Okami HD julkaistiin PC:lle ja uusimmalle konsolisukupolvelle

13.12.2017 15:12 Muropaketin toimitus

Tänään julkaistu Okami HD tuo alun perin reilu vuosikymmen sitten julkaistun seikkailun nykyiselle konsolisukupolvelle sekä ensimmäistä kertaa myös PC:lle.

Okami julkaistiin alun perin PlayStation 2:lle vuonna 2007. Japanilaiseen mytologiaan perustuva Okami keräsi julkaisunsa jälkeen paljon kehuja kriitikoilta, mutta susihahmoisen auringonjumalatar Amaterasun seikkailuista kertova teos ei silti syystä tai toisesta myynyt odotetulla tavalla. Okamista on myöhemmin tehty versiot myös sekä Wiille että PlayStation 3:lle.

Nyt remasteroitua klassikkoseikkailua pääsee kokeilemaan myös PC:llä, Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä. Tänään julkaistun Okami HD:n tekstuurit on päivitetty vastaamaan nykypäivän standardeja ja peli tukee moderneja kuvasuhteita sekä resoluutioita. Ikävä kyllä Capcom ei onnistunut nostamaan pelin ruudunpäivitysnopeutta alkuperäisestä, vaan se on lukittu 30 ruutuun sekunnissa.

Okami HD on saatavilla PC:lle Steamista 19,99 eurolla. Konsoleille pelin voi ostaa digitaalisena latauksena Microsoft Storesta tai PlayStationin pelikaupasta.