UUSIMMAT

Kojima julkaisi vihjeen “uudesta projektista” – Kuvalla on monta eri tulkintaa

13.01.2022 20:46 | Muropaketin toimitus

Hideo Kojima julkaisi Twitterissä kuvan, joka saattaa liittyä johonkin uuteen projektiin. Kuvaa on tulkittu monella tapaa.

Hideo Kojiman uusinta Twitter-viestiä on ryhdytty tulkitsemaan, sillä se on juuri sellainen epämääräinen vihje, josta hänet tunnetaan. Asiasta kertoo Game Rant -sivusto.

Salamyhkäisessä viestissä on tietokoneen näytöltä otettu kuva, jossa näkyy sininen laatikkomainen tiedostokansio, ja japaninkielinen lyhyt teksti. Google Translatorin avulla teksti kääntyy muotoon “uusi projekti”.

Kuvaa on tulkittu esimerkiksi niin, että se todistaa Kojiman uusien projektien olevan uusi Silent Hill tai Metal Gear -peli. Monista johtopäätöksistä yksityiskohtaisin on salaliittoteoria, jonka mukaan Kojima on työskentelemässä salaperäisen Blue Box Game Studios -yhtiön kanssa uuden Silent Hillin parissa. Salamyhkäinen Blue Box Game Studios (Sinisen laatikon pelistudio) kehittää Abandoned-nimistä peliä, josta ei tiedetä juuri mitään. Kyse on luultavimmin yhteensattumasta, tai Kojima kiusaa tietoisesti salaliittoteoriaan uskovia.

LUE MYÖS: Onko tässä Hideo Kojiman seuraava peli? Valtava määrä todistusaineistoa antaa viitteitä