Uusimmat

Konami ampui alas 17-vuotiaan fanin Silent Hills P.T -remaken

14.07.2018 21:56 Muropaketin toimitus

17-vuotias Silent Hills -fani Qimsar onnistui luomaan Silent Hills P.T -remaken Unreal Enginelle. Nyt Konami on pakottanut Qimsaria lopettamaan pelin jakamisen tekijänoikeusrikkomuksista johtuen.

Aiemmin uutisoimme 17-vuotiaasta Qimsarista, joka onnistui luomaan Silent Hills P.T -remaken käyttäen Unreal Engineä. Alun perin Silent Hills oli traaginen peliprojekti, joka olisi jatkanut Silent Hill -pelisarjan tarinaa. Peliä oli puuhastelemassa Hideo Kojima yhdessä ohjaaja Guillermo del Toron kanssa, kunnes pelin julkaisijana toiminut Konami päätti peruuttaa projektin.

Nyt Konami on ampunut alas Qimsarin remake-projektin. Polygonin mukaan Konami otti Qimsariin yhteyttä ja ohjeisti tätä lopettamaan Silent Hills P.T:n jakamisen internetissä.

Qimsarin mukaan Konami hoiti asian kuitenkin asiallisesti ja ystävällisesti, eikä lainkaan uhkaavasti. Konami kehuikin faniremaken laatua ja tarjosi Qimsarille työharjoittelupaikkaa pelistudion riveissä. Qimsar kertoikin ”valtavan taakan pudonneen harteilta”, kun tämä lopetti remakensa jakamisen.