Konami ryhtyi yhteistyöhön kauhupeleistä tunnetun studion kanssa – Toiveet Kojiman projektin jatkamisesta kasvavat

30.06.2021 21:33 | Muropaketin toimitus

Konami on tehnyt yhteistyösopimuksen Bloober Team -studion kanssa.

Silent Hill -julkaisija Konami on vahvistanut, että se on ryhtynyt yhteistyöhön Bloober Team -studion kanssa. Asiasta kertoo Eurogamer-sivusto. Studio tunnetaan peleistä kuten The Medium ja Blair Witch. Yhteistyösopimuksessa kerrotaan, että Bloober Team ryhtyy kehittämään uusien pelien lisäksi myös jatkoa olemassa oleville pelisarjoille.

LUE MYÖS: Huhu: Konamin tavaramerkki saattaa vihjata kahden pelisarjan paluusta

Konami omistaa oikeudet Silent Hill -peleihin. Yhteistyö on herättänyt toiveita siitä, että Bloober Team ryhtyy kehittämään Hideo Kojiman luomaa Silent Hills -peliä. Vuoden 2014 projektista ehdittiin julkaista pelattava demo, kunnes Konami päätti haudata pelin.

Tammikuussa uutisoitiin siitä, että Konami oli salaisesti ottanut vuosien varrella yhteyttä moniin eri studioihin. Konami ei ole kertonut asiasta mitään, mutta tilanne on herätti haaveet siitä, että Kojiman projektin lisäksi Konami haluaa teettää muitakin Silent Hill -pelejä. Lisäksi viime helmikuussa Silent Hill -säveltäjä Akira Yamaoka kertoi olevansa säveltämässä musiikkia sellaiseen peliin, jota kaikki odottavat. YouTube-video, jolla Yamaoka puhuu, on sittemmin kadonnut videopalvelusta.