Kotimaisen Trine-fantasiatrilogian loputkin osat saapuvat Switchille

13.02.2019 22:10 Muropaketin toimitus

Ensimmäinen Trine ei ole suinkaan jäämässä sarjan ainoaksi Switch-peliksi.

Helsinkiläinen Frozenbyte on vahvistanut täydentävänsä pian Switchin Trine-valikoimaa vielä konsolilta uupuvilla peleillä. Aiemmin julkaistun debyyttiosan kaveriksi saapuu Trine 2: The Complete Story, jonka vahvistetaan rullaavan Switchin tv-tilassa 900p-resoluutiolla ja 30 kuvan ruudunpäivityksellä. Alkujaan vuonna 2011 nähty jatko-osa on napattavissa laitteen eShop-kaupasta 18. helmikuuta alkaen 16,99 euron hintaan.

Myöhemmin keväällä kauppoihin saapuu fyysisenä jaeltava Trine Series 1-3, joka pakkaa sarjan kaikki kolme julkaistua peliä yhdelle pelikortille. Kokoelma on ennakkotilattavissa yksinomaan GameStopin myymälästä. Julkaisupuolta hoitaa GameTrust. Paketista julkaistu traileri on katsottavissa alta.

Sarjan on myös vahvistettu jatkuvan vielä tämän vuoden aikana aiemmin julkistetun Trine 4: The Nightmare Prince -pelin muodossa. Tarkkaa julkaisuajankohtaa nelososalle ei ole annettu, mutta sen on kerrottu olevan matkalla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille sekä PC:lle.