UUSIMMAT

Huomenna ilmestyy vuoden 2021 tähän mennessä paras peli – ”Tulee jäämään historiaan klassikkona”

25.03.2021 10:10 | Muropaketin toimitus

Yhteistyöpeli It Takes Two on kivunnut Metacriticissä vuoden kehutuimmaksi julkaisuksi.

Hazelight-pelistudion kehittämä, omaperäinen yhteistyöseikkailu It Takes Two vakuutti Muropaketin kriitikot jo ennakkotestissä, ja nyt pelin ensimmäiset arviot ovat linjoilla. Niiden perusteella peli onkin selvästi yksi vuoden 2021 parhaita pelijulkaisuja.

Uutisen kirjoitushetkellä It Takes Two pitää kärkipaikkaa Metacriticin vuoden parhaiden pelien listalla, ja sen keskiarvo on alustasta riippuen 87-90. Keskiarvo on korkein uuden sukupolven alustoilla, eli PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä.

LUE MYÖS: Ensituntumat | It Takes Two yllätti erittäin positiivisesti – ”Aivan upea seikkailu”, hehkutti toimittaja peliä parin tunnin jälkeen

Esimerkiksi Game Rantin arviossa hehkutetaan peliä näin: ”It Takes Two on yhteistyöpelaamisen neroutta ja se tulee jäämään historiaan genren klassikkona sekä ehdokkaana vuoden parhaaksi peliksi. Koko pelissä ei ole yhtäkään tylsää hetkeä, enkä törmännyt mihinkään bugeihin tai teknisiin ongelmiin. It Takes Two on hiottu lähes täydelliseksi, ja se on aivan pakollista pelattavaa yhteistyöpelien ystäville.”

It Takes Two on kahdelle pelaajalle suunniteltu seikkailu, joka yhdistelee monia erilaisia pelimekaniikkoja tasolta toiselle. Molempien pelaajien ei tarvitse ostaa koko peliä, vaan Friend’s Pass -ominaisuuden ansiosta toinen pelaaja voi ladata pelkän demoversion ja nauttia silti koko pelistä.

It Takes Two ilmestyy huomenna, 25. maaliskuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.