Uusimmat

Kulttipeli Deadly Premonitionin tekijöiden uudessa ropessa kokonainen kylä muuttuu öisin kissoiksi

19.08.2017 22:03 Muropaketin toimitus

Deadly Premonitionin kehittäjä Hidetaka Suehiro on julkistanut uuden studionsa esikoisprojektin, joka kuulostaa hämärältä kissaroolipeliltä.

Deadly Premonition on vuonna 2010 ilmestynyt, erikoinen selviytymiskauhupeli, joka sai aikanaan ristiriitaisia arvioita, mutta on saavuttanut sittemmin kulttimaineen. Aiemmin tänä vuonna pelin kehittäjä Hidetaka Suehiro avasi uuden White Owls Inc. -pelistudion, jonka luvattiin tekevän ”outoja” pelejä. Nyt Polygon kertoo, että studion ensimmäinen projekti on julkistettu.

White Owlsin ensimmäinen peli kantaa nimeä The Good Life, ja sen kerrotaan olevan pieneen englantilaiseen kylään sijoittuva roolipeli. Tarinassa New Yorkissa asuva valokuvaaja Naomi saapuu tutkimaan Rainy Woodsin mystistä pikkukylää, jonka kaikki asukkaat muuttuvat öisin kissoiksi. Kukaan ei tiedä, mitä kissat tekevät öisin, mutta pian myös Naomi alkaa muuttaa muotoaan.

Suehiron mukaan The Good Life tulee säilyttämään Deadly Premonitionin hengen, mutta tarjoamaan uudenlaisen pelityylin. Kehittäjä kuvailee pelin olevan ”päivittäisen elämän RPG”.

The Good Lifesta on julkaistu alla oleva kuvituskuva, sekä teaser-traileri, joka näyttää povaavan suurempaa julkistusta 2. syyskuuta. Samana päivänä käynnistyy Polygonin mukaan pelin kampanja joukkorahoituspalvelu Figissä. Mitään tarkempia tietoja pelistä ei vielä ole tarjolla.

Muropaketin uusimmat