UUSIMMAT

Kunnianhimoisesta Skyrim-modista saatiin tuoretta pelikuvaa – tältä näyttää paranneltu Morrowind

17.08.2020 09:12 | Muropaketin toimitus

Odotetusta Skywind-modista on saatu reilun vartin edestä uutta pelikuvaa, joka esittelee Morrowindista tutun tehtävän laajennettuna ja paranneltuna.

Kyseessä on jo vuosien ajan kehitteillä ollut ja useiden vapaaehtoisten kasaama kunnianhimoinen modi, jonka tarkoituksena on sovittaa Bethesdan vuonna 2002 julkaistu Morrowind vuonna 2016 julkaistun The Elder Scrolls: Skyrim: Special Editionin pelimoottorille.

Tuoreella videolla esitellään tarkemmin Battle at Nchurdamz -tehtävää, johon on lisätty muun muassa uutta dialogia, ongelmanratkontaa ja kokonaan uusi daedric-raunio tehtävän päätteeksi. Kyseessä on ensimmäinen pelivideo modista yli vuoteen, ja siitä on nähtävissä useita parannuksia aiempaan, kuten kustomoidut hahmomallinnukset ja animaatiot, jonka tekijät kertovat auttavan pelikehityksessä eteenpäin mentäessä.

Modia pelattavaksi odottavien ei kuitenkaan kannata odottaa Skywindia ladattavaksi aivan heti. Yksi modaajista, Amos, paljasti Eurogamerille, ettei modilla ole vieläkään julkaisupäivää, mutta että ”kehitys tällä hetkellä on säännöllisempää kuin koskaan aiemmin.”

Muropaketin uusimmat