Kutsu Tylypahkaan on jo matkalla: Uutta Harry Potter -roolipeliä esitellään trailerilla

02.03.2018 12:15 | Muropaketin toimitus

Harry Potter: Hogwarts Mystery -roolipelistä julkaistiin uusi traileri. Myöhemmin tänä vuonna ilmestyvän mobiilipelin ennakkorekisteröinti on jo alkanut.

Jam Cityn tuleva Harry Potter -universumiin sijoittuva mobiiliroolipeli on saanut uuden trailerin. Alla oleva traileri näyttää, mitä kaikkea iOS:lle ja Androidille ilmestyvä peli tulee tarjoamaan.

ComingSoon.netin mukaan Harry Potter: Hogwarts Mystery -peli päästää pelaajan luomaan oma oppilaansa Tylypahkan kouluun, jossa voi tietysti paitsi opiskella taikuutta, myös solmia ystävyyssuhteita. Pelin kerrotaan sisältävän niin laajempia tarinallisia kaaria kuin pienempiäkin tehtäviä, ja myös pelaajien valintojen kerrotaan vaikuttavan pelin kulkuun.

Harry Potter: Hogwarts Mystery ilmestyy myöhemmin tänä vuonna, ja siihen voi käydä rekisteröitymässä ennakkoon pelin virallisella sivustolla.

Hogwarts Mystery ei kuitenkaan ole ainoa tänä vuonna ilmestyvä Potter-mobiilipeli. Myös Pokémon Gosta tunnettu Niantic on kehittämässä omaa, lisätyn todellisuuden Harry Potter -peliään.