UUSIMMAT

Call of Duty: Black Ops Cold Waria odotetaan kuumeisesti – Nyt paljastui, mitä kaikkea uutta räiskintäpeli tulee tarjoamaan

10.09.2020 08:00 | Muropaketin toimitus

Activision on esitellyt virallisesti Call of Duty: Black Ops Cold Warin moninpelin, joka uudistaa suosittua räiskintäpeliä sitten viime vuoden koitoksen.

Suurin muutos on edellisessä Black Ops 4:ssä esitellyt uniikeilla kyvyillä varustetun spesialistit, joita ei enää nähdä Black Ops Cold Warissa. Tilalla ovat keskenään identtiset, mutta kosmeettisesti poikkeavat sotilaat, jotka nähtiin esimerkiksi Modern Warfaressa. Mutta Modern Warfaressa poistettu minimap tuodaan sen sijaan takaisin tuoreimpaan osaan, joten viholliset näkee taas välittömästi kartalla näiden ampuessa, ja pelaajat parantuvat automaattisesti oltuaan hetken rauhassa.

Treyarch lupailee tuovan myös tarinallisia säikeitä moninpeliin, jonka kartat sijoittuvat ajallisesti yksinpelikampanjan jälkeen, mutta silti samoihin maisemiin. Näihin lukeutuvat muun muassa Miami, Moskova, Angola ja Mustameri.

Uusina pelimuotoina nähdään puolestaan 6v6 VIP Escort, 12v12 Combined Arms sekä 40 pelaajan tehtäväpohjainen Fireteam, jossa kymmenen nelihenkistä joukkuetta taistelevat keskenään isoilla ajoneuvoja, lentokoneita ja veneitä sisältävillä kartoilla. Scorestreakit tekevät myös paluun, eivätkä ne nollaudu kuollessa.

Create-a-Class tekee niin ikään paluun hieman uudistettuna ja uusia villikortteja on lisätty neljä kappaletta. Aseiden muokkausta on myös laajennettu entisestään, ja erilaisia modifikaatioita luvataan olevan jopa 54 kappaletta kahdeksaan eri osaan aseissa.

Lopuksi Black Ops Cold War tukee alustojen sekä sukupolvien välistä pelaamista ja tallennusta.

Moninpelin beta käynnistetään ensimmäisenä PlayStation 4:llä 8. lokakuuta, ja 15. lokakuuta alkaen myös PC:llä ja Xbox Onella. Ensimmäiseen vaiheeseen pääsevät ainoastaan pelin ennakkotilaavat.