Kuva ja traileri: Tältä näyttää yksi maailman vanhimmista dinosauruksista Jurassic World -pelissä

18.04.2019 16:01 | Muropaketin toimitus

Jurassic World: Evolution -peliin saapui tuoreessa lisäosassa uusia lihansyöjiä, muun muassa ikiaikainen Herrerasaurus.

Viime vuonna ilmestynyt Jurassic World: Kaatunut valtakunta oli monelle pettymys, mutta sen vanavedessä ilmestynyt peli Jurassic World: Evolution sen sijaan keräsi paljon kiittäviäkin arvosteluja. Frontier Developmentsin peli sai Muropaketin arviossa paljon kiitosta esimerkiksi grafiikoista, koukuttavasta pelattavuudesta ja konsoliversion käyttöliittymästä.

Nyt Evolution on saanut tuoreen laajennuksen, joka lisää pelin dinosaurusvalikoimaan kolme uutta lajia. Carnivore Dinosaur Packin dinot ovat nimen mukaisesti lihansyöjiä, ja mukana ovat liitukautinen Acrocanthosaurus, Tyrannosauruksen edeltäjä Proceratosaurus, sekä Herrerasaurus.

Jälkimmäinen laji on kiehtova tapaus jo siksi, että se on yksi vanhimmista tunnetuista dinosauruksista. Herrerasaurus eli Triaskaudella noin 231 miljoonaa vuotta sitten, ja koska se tunnettiin alunperin vain osittaisista jäänteistä, eivät tutkijat pitkään olleet varmoja oliko kyse ylipäätään dinosauruksesta. Herrerasaurus on todennäköisesti muinaisin laji koko Jurassic Park -franchisen historiassa.

Alta näet Carnivore Dinosaur Packin trailerin, sekä toisen kuvan Herrerasauruksesta pelissä. Laajennus kustantaa 4,99 euroa, ja se on saatavilla kaikille alustoille, eli PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.