Uusimmat

Kuva ja video: Tältä näyttää ”maailman kehittynein peliohjain” Elite Controller 2

18.10.2019 16:31 Muropaketin toimitus

Microsoft on julkaissut videon, jossa ”maailman kehittyneimmäiksi peliohjaimeksi” tituleerattu Elite Controller 2 avataan pakkauksesta. Videolla eri pelaajat kertovat myös, miksi Elite Controller 2 kiinnostaa juuri heitä ja mitkä ovat sen parhaat ominaisuudet.

Xbox Elite Wirelss Controller Series 2:n kumipäällysteisten käsiripojen myötä ohjain pysyy tiukasti käsissä tiukoissakin pelitilanteissa. Peliohjaimen olkanäppäimet ovat aiempaa herkempiä ja ohjaimeen voi tallentaa kolme erilaista profiilia eri pelejä varten. Myös ohjaintattien herkkyys on säädettävissä.

Langattoman peliohjaimen akun luvataan kestävän jopa 40 tuntia yhdellä latauksella. Latausta varten ohjaimen mukana saapuu lataustelakka. Kustoimointia varten mukana on useita eri mallisia peukalotatteja, D-padeja sekä ohjaimen taakse asettuvia lisänäppäimiä.

Xbox Elite Wirelss Controller Series 2 maksaa 179,99 euroa ja se on ennakkotilattavissa Microsoftin nettikaupasta. Peliohjaimen toimitukset alkavat marraskuun neljäntenä päivänä, mutta ainakin toistaiseksi ohjain näyttää olevan jo loppuunmyyty.