UUSIMMAT

Kuva: Onko Tähtien sota ollut koskaan näin synkkää? Star Wars Jedi: Fallen Orderin kuvitus hämmentää

05.09.2019 09:20 | Muropaketin toimitus | 1

Star Wars Jedi: Fallen Orderin virallisen taidekirjan kansi saa kysymään, kuinka tummanpuhuva scifi-seikkailu pelaajille onkaan luvassa.

Star Warsin historiassa on nähty synkkiäkin hetkiä (emmekä nyt tarkoita vain Jar Jar Binksiä), mutta tulevan seikkailupelin kuvitus herättää silti huomiota. Marraskuussa ilmestyvä Star Wars Jedi: Fallen Order näyttää nimittäin tuoreimman kuvapaljastuksen perusteella suorastaan infernaaliselta.

Alta näet Game Fraggerin jakaman kuvan Fallen Orderin virallisen taidekirjan kannesta. Pelissä pelataan jedioppilas Cal Kestisillä juuri Revenge of the Sith -leffan lopun jälkeen, kun lähes kaikki jedit on pistetty hengiltä. Ei siis mikään ihme, jos tunnelma on vähän kalmankatkuinen.

Respawn Entertainmentin kehittämä Star Wars Jedi: Fallen Order ilmestyy 15. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Keskustelu

Onko Tähtien sota ollut koskaan näin synkkää?

Kaikki on ihan perspektiivistä kiinni. Itse kysyisin onko Star Wars koskaan ollut näin suloisaa, kun viimeinkin Darth Genosidious ottaa Ewokit ja Jarjarit kuolemanlaaserin tähtäimeensä… Ja puristaa liipasinta, josta seuraus on kutakuinkin…

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Muropaketin uusimmat