Uusimmat

Kuvankaunis ja omaperäinen lentosotapeli saapui Xbox Game Passin valikoimaan

05.02.2021 10:30 Muropaketin toimitus

The Falconeer liitää Xboxin pelipalveluun lohikäärmeiden saattelemana.

Viime vuoden puolella julkaistu The Falconeer ei varmasti ole joka pelaajan mieleen, mutta nyt omaperäistä luomusta pääsee kokeilemaan matalammalla kynnyksellä. VG24/7 raportoi, että peli on juuri lisätty Xbox Game Pass -palvelun valikoimaan.

The Falconeer on ilmasotapeli, jossa kamppaillaan valtavien kotkien kyydissä. Tyylikäs peli sai juuri myös laajennuksen nimeltä The Hunter, joka päästää taistelemaan myös lohikäärmeen hahmossa.

The Falconeerin ilmataistelut ja toisteinen sisältö saivat pyyhkeitä kriitikoltamme, mutta pelillä on myös ansiosta. Arvostelussamme todetaan:

”The Falconeer näyttää tosin upealta. Sen omaperäinen maailma houkuttelee tutkimaan, ja kaukaisuuteen jatkuvan meren päällä lennellessä on jotain kaukaisen haikeaa. Kyseessä on samalla ensimmäisiä 120 Hz -pelejä Xbox Series -konsoleilla, joten tätä tukevien televisioiden omistajat pääsevät nauttimaan annista todella sulavissa merkeissä.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Xbox Series X/S:lle julkaistu The Falconeer on komea ja kunnianhimoinen yhden miehen luomus – ikävä kyllä, muuta hyvää ilmasotapelistä on vaikea löytää

Alta näet The Falconeerin sekä The Hunter -laajennuksen trailerit.