Uusimmat

Kuvat: God Eater 3 houkuttelee pelaajia naishahmon jättirinnoilla harvinaisen härskisti

03.10.2018 10:45 Muropaketin toimitus

Japanilaista roolipeliä markkinoidaan uusissa kuvissa paljastavasti pukeutuneella naishahmolla. Pelin odotetaan ilmestyvän länsimaissa ensi vuonna.

God Eater ei ole Euroopassa mikään valtavan tunneettu pelisarja, mutta Japanissa odotetaan parhaillaan innolla Bandai Namcon roolipelisarjan seuraavaa osaa, joka ilmestyy siellä 13. joulukuuta. Tokyo Game Showsssa julkistettiin myös Bleeding Coolin mukaan uusia kuvia pelistä, ja niissä korostetaan kahta uutta naishahmoa.

Kuten alla olevasta galleriasta voi todeta, on Bandai Namco päättänyt vedota markkinoinnissa etenkin miespuolisiin pelaajiin.

God Eater on postapokalyptinen toimintaroolipelisarja, jonka peleissä käydään maailmanlopun kamppailua ihmiskunnan ja hirviöiden välillä. PlayStation 4:lle ilmestyvä God Eater 3 on jo sarjan kolmas pääpeli, ja kahdesta ensimmäisestä on ilmestynyt myös remake-versiot.

God Eater 3:n kerrotaan ilmestyvän ainakin Pohjois-Amerikassa ensi vuoden puolella, mikä oletettavasti tarkoittaa pelin saapuvan myös Eurooppaan. Alta näet kuvia sekä pelin trailerin.